Partnerství v gastronomii - zvýšení úrovně gastronomických oborů
 
   Vydáno
| Název projektu | Partnerství v gastronomii - zvýšení úrovně gastronomických oborů | 
|---|---|
| Financován z Fondu | Fond Partnerství | 
| Kraj (sídlo příjemce grantu) | |
| Kraj (místo realizace projektu) | kraj Vysočina | 
| Kraj (sídlo vysílající instituce) | |
| Prioritní osa | Bezpečnost, stabilita a podpora reforem | 
| Oblast zaměření | Iniciativy regionálního rozvoje, Fond Partnerství | 
| Zprostředkující subjekt | Ministerstvo financí | 
| Zprostředkovatel | Ministerstvo financí | 
| Příjemce grantu | Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga, Žďár nad Sázavou | 
| Webové stránky příjemce grantu | http://www.ssgak.cz/ | 
| Výše grantu | 1 748 616 Kč | 
| Švýcarský partner projektu | SSTH Schweizerische Schule für Touristik und Hotellerie AG, Chur | 
| Cíl projektu | Zlepšit systém vzdělávání žáků a systém celoživotního učení a uplatnitelnost v gastronomických oborech. | 
| Hlavní výstupy projektu | Vzdělávací moduly upravené pro ppoužití v kurzech pro dospělé, e-learningové moduly pro studenty školy. | 
| Stručný popis projektu | Projekt zahrnoval studijní návštěvu českých odborníků ve Švýcarsku, návštěvu švýcarských expertů v ČR, tvorbu vzdělávacích modulů (elektronické učebnice a pracovní manuály), nákup vybavení pro odborná pracoviště, semináře pro žáky školy, kurzy dalšího vzdělávání dospělých. | 
| Více informací o projektu | http://www.ssgak.cz/clanekdetail.aspx?IDPrispevek='433' | 
| Plánovaný termín dokončení realizace | září 2012 | 
 
                