Partnerství v gastronomii - zvýšení úrovně gastronomických oborů
Vydáno
| Název projektu | Partnerství v gastronomii - zvýšení úrovně gastronomických oborů |
|---|---|
| Financován z Fondu | Fond Partnerství |
| Kraj (sídlo příjemce grantu) | |
| Kraj (místo realizace projektu) | kraj Vysočina |
| Kraj (sídlo vysílající instituce) | |
| Prioritní osa | Bezpečnost, stabilita a podpora reforem |
| Oblast zaměření | Iniciativy regionálního rozvoje, Fond Partnerství |
| Zprostředkující subjekt |
Ministerstvo financí |
| Zprostředkovatel |
Ministerstvo financí |
| Příjemce grantu |
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga, Žďár nad Sázavou |
| Webové stránky příjemce grantu | http://www.ssgak.cz/ |
| Výše grantu |
1 748 616 Kč |
| Švýcarský partner projektu |
SSTH Schweizerische Schule für Touristik und Hotellerie AG, Chur |
| Cíl projektu |
Zlepšit systém vzdělávání žáků a systém celoživotního učení a uplatnitelnost v gastronomických oborech. |
| Hlavní výstupy projektu |
Vzdělávací moduly upravené pro ppoužití v kurzech pro dospělé, e-learningové moduly pro studenty školy. |
| Stručný popis projektu |
Projekt zahrnoval studijní návštěvu českých odborníků ve Švýcarsku, návštěvu švýcarských expertů v ČR, tvorbu vzdělávacích modulů (elektronické učebnice a pracovní manuály), nákup vybavení pro odborná pracoviště, semináře pro žáky školy, kurzy dalšího vzdělávání dospělých. |
| Více informací o projektu | http://www.ssgak.cz/clanekdetail.aspx?IDPrispevek='433' |
| Plánovaný termín dokončení realizace | září 2012 |
