Partnerství v gastronomii - zvýšení úrovně gastronomických oborů

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

ZÁKLADNÍ INFORMACE
Název projektuPartnerství v gastronomii - zvýšení úrovně gastronomických oborů
Financován z FonduFond Partnerství
Kraj (sídlo příjemce grantu)
Kraj (místo realizace projektu)kraj Vysočina
Kraj (sídlo vysílající instituce)
Prioritní osa Bezpečnost, stabilita a podpora reforem
Oblast zaměřeníIniciativy regionálního rozvoje, Fond Partnerství
Zprostředkující subjekt

Ministerstvo financí

Zprostředkovatel

Ministerstvo financí

Příjemce grantu

Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga, Žďár nad Sázavou

Webové stránky příjemce grantu http://www.ssgak.cz/
Výše grantu

1 748 616 Kč

Švýcarský partner projektu

SSTH Schweizerische Schule für Touristik und Hotellerie AG, Chur
http://www.ssth.ch/de

Cíl projektu

Zlepšit systém vzdělávání žáků a systém celoživotního učení a uplatnitelnost v gastronomických oborech.

Hlavní výstupy projektu

Vzdělávací moduly upravené pro ppoužití v kurzech pro dospělé, e-learningové moduly pro studenty školy.

Stručný popis projektu

Projekt zahrnoval studijní návštěvu českých odborníků ve Švýcarsku, návštěvu švýcarských expertů v ČR, tvorbu vzdělávacích modulů (elektronické učebnice a pracovní manuály), nákup vybavení pro odborná pracoviště, semináře pro žáky školy, kurzy dalšího vzdělávání dospělých.

Více informací o projektu http://www.ssgak.cz/clanekdetail.aspx?IDPrispevek='433'
Plánovaný termín dokončení realizacezáří 2012